Opiskelija, osallistu energia-aiheiseen mediakilpailuun!

Opiskeletko energia-alaa vai seuraatko alan kehitystä muuten vain silmä tarkkana? WEC Finland haluaa tarjota alustan uusille ja ennakkoluulottomille ajatuksille siitä miltä suomalainen tai globaali energiatulevaisuus voisi näyttää.

Kysymys on muustakin kuin kirjoituskilpailusta – voit käyttää visiosi kuvaamiseen valitsemaasi mediaa (esim. video, blogikirjoitus, prosessikaavio tai vaikkapa maalaus!). Voit myös itse valita aiheen käsittelyn syvyyden – voit päättää keskitytkö yksittäisen ihmisen energiavalintoihin, globaalin ilmastopolitiikan kiemuroihin tai vaikkapa avaruusmatkailuun liittyviin energiahaasteisiin.

Kilpailuun osallistumiselle on vain muutama ehto:

  1. Olet opiskelija
  2. Teoksesi käsittelee energia-alaa tavalla tai toisella
  3. Jos valitset ilmaisusi muodoksi kirjoituksen, kannattaa muistaa tiivistämisen taito. Kirjoituksen enimmäispituus (kuvineen) on kolme sivua.
  4. Jos päätät esitellä ajatuksesi videolla, tulisi sen olla alle kahden minuutin mittainen.

Maineen ja kunnian lisäksi WEC Finland palkitsee viisi parasta työtä 300 euron palkintorahalla. Kilpailun voittaja kutsutaan lokakuussa järjestettävään perinteiseen Energiapäivään.

Parhaat teokset julkaistaan WEC Finlandin blogissa kesän 2016 aikana.
Osallistu kilpailuun lähettämällä teoksesi sähköpostitse WEC Finlandin toiminnanjohtaja Lauri Muraselle 15.6.2016 mennessä. Liitätähän hakemukseen perustiedot itsestäsi (nimi, ikä, opinahjo ja yhteystiedot).

Lisätiedot ja osallistuminen:

Lauri Muranen

lauri.muranen@wecfinland.fi

+358407076637