WEC Finland rekrytoi: Toiminnanjohtaja

World Energy Council Finland Ry on Suomen johtava energia-alan toimintayhteisö. Järjestämme alan kiinnostavimmat energiatapahtumat, tuomme uusia ajatuksia suomalaiseen energiakeskusteluun sekä kokoamme yhteen kotimaiset ja kansainväliset energiapäättäjät ja -vaikuttajat. WEC Finland on World Energy Councilin Suomen jäsenorganisaatio.

Haemme nyt innostunutta ja itsenäistä toiminnanjohtajaa vastaamaan yhdistyksen toiminnasta.

Toiminnanjohtajana pyörität yhdistyksen operatiivista toimintaa ja kehität sitä eteenpäin yhdessä hallituksen kanssa. Vastaat itsenäisesti yhdistyksen taloudesta ja hallinnosta sekä erilaisten tapahtumien, kuten seminaarien ja keskustelutilaisuuksien järjestämistä, joten tarvitset hyvät organisointitaidot. Toimintaa tehdään jäsenille – tehtävääsi kuuluu jäsentoiminnan koordinointi ja jäsenviestintä sekä uusien jäsenten hankinta. Monipuolinen tehtäväkenttäsi ei rajoitu vain Suomeen: työhön kuuluu kansainvälisten yhteyksien hoitaminen World Energy Councilin ja sen jäsenorganisaatioiden kanssa. Sujuuhan sinulta siis suomen lisäksi myös englanti?

Odotamme sinulta innostusta energia-alaa kohtaan sekä halua oppia uutta ja verkostoitua. Järjestötoiminnan tuntemuksen katsomme eduksi. Uskomme, että pärjäät tehtävässä loistavasti, jos olet itsenäinen, halukas ottamaan vastuuta sekä yhteistyökykyinen. Arvostamme myös hyviä kommunikointitaitoja ja sujuvaa kirjallista ilmaisua.

Tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan suomalaiseen energiakenttään ja globaaliin energiamurrokseen. Tässä työssä pääset osaksi niin kotimaista kuin kansainvälistäkin energiayhteisöä. Saat vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja kehittää omaa osaamistasi. Meillä työnteko on joustavaa ajan ja paikan suhteen, toimistotilat sijaitsevat Helsingin keskustassa. Työtehtävä on itsenäinen ja taatusti mielenkiintoinen!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Pirjo Jantuseen numeroon 040 336 0565 pe 21.8. kello 11-13 tai pe 28.8. kello 9-11.

Oletko mahdollisuudesta yhtä innoissasi kuin me? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen pirjo.jantunen@helen.fi viimeistään keskiviikkona 2.9.2020. Älä suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Haastattelemme hakijoita etäyhteydellä viikkojen 37 ja 38 aikana.