Energiapäivä 2023

Energia-alan nopeasti etenevän murroksen vuoksi energia-alan toimijoiden on entistä tärkeämpää kokoontua yhteen keskustelemaan energia-alan tulevaisuudesta. Energiapäivä tarjoaa tähän erinomaisen tilaisuuden, jossa pääset verkostoitumaan toisten energia-alan johtajien ja toimijoiden kanssa sekä keskustelemaan alan ajankohtaisista kysymyksistä. Tervetuloa World Energy Council Finlandin järjestämään Energiapäivään 06.11.2023 Helsingin keskustakirjasto Oodiin!
 

Energia-ala on lähivuosina suurten muutosten keskellä. Voimakkaimmin alaan vaikuttavat luontokato, ilmastonmuutos, uusiutuvien energiamuotojen nousu, digitalisaatio sekä asiakkaiden vahvistuva rooli. Ilmastonmuutos ja luontokato painottavat kestäviä energiaratkaisuja, jonka vuoksi uusiutuvien energialähteiden rooli kasvaa. Lisäksi energiahankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa on yhä tärkeämpää huomioida ympäristövaikutukset ja pyrkiä vähentämään niitä. Digitalisaation kehittyminen tulee muuttamaan energiateollisuutta merkittävästi sen parantaessa energiatehokkuutta, edistäessä uusiutuvien energialähteiden käyttöä sekä mahdollistaessa älykkäiden sähköverkkojen kehittämisen. Samalla asiakkaiden odotukset läpinäkyvyydestä ja kestävyydestä kasvavat. 

Energiapäivässä pääset kuuntelemaan huippuasiantuntijoiden näkemyksiä näistä energia-alan ajankohtaisista teemoista. Tule mukaan oppimaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Liput: WEC Finlandin jäsenille 425€ + alv, muille 499€ + alv.  Jos et ole varma, onko organisaatiosi yhdistyksen jäsen, voit tarkistaa sen tästä.

Tapahtumaan voit ilmoittautua täällä.

Energiapäivän jälkeen kokoonnumme Energiaillalliselle Scandic Grand Centraliin klo 19:00. Illallinen on tarkoitettu vain Energiapäivän osallistujille. Illan aikana pääsemme nauttimaan yhdessä kolmen ruokalajin illallisen. Illallispuheen pitää kansanedustaja sekä Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta. 

Lisätietoja tapahtumasta saat yhdistyksen toiminnanjohtaja Silja Vallalta osoitteesta silja.valta@wecfinland.fi