Kysy mitä vaan tuulivoimasta!

Mitä tapahtuu talvella, jos ei tuule? Ovatko tuulivoimainvestoinnit kokonaan jäässä? Ovatko tuulivoimalat vain uhka luonnon monimuotoisuudelle? Miten suureksi tuulivoima ja tuulivoimalat kasvavat?

Tervetuloa mukaan ’Kysy mitä vaan tuulivoimasta!’ -tapahtumaan torstaina 14.12. Tapahtumassa yleisöllä on mahdollisuus kysyä mitä tahansa tuulivoimaan liittyviä kysymyksiä asiantuntevalta panelistijoukolta. Panelisteina tapahtumassa on kattava joukko alan ammattilaisia, mukaan lukien merituulivoiman ja maatuulivoiman asiantuntijoita sekä juridiikan, rahoituksen ja hankekehityksen ammattilaisia. Tapahtumassa sinulla on loistava tilaisuus saada syvällistä tietoa tuulivoiman nykytilasta ja näkemyksiä tuulivoiman tulevaisuudesta.

Paneelissa mukana ovat: Heidi Paalatie (Suomen Tuulivoimayhdistys ry), Annina Alasaari (Energiateollisuus ry), merituulivoiman asiantuntija (tbc), Jouni Järviluoma (SEB), Veli-Pekka Alkula (OX2) & Milja von Fersen (Fondia)

Tilaisuuden moderoi: Silja Valta (WEC Finland)

Tapahtuma järjestetään lakitoimisto Fondian tiloissa, jotka sijaitsevat osoitteessa Aleksanterinkatu 11 A, 00100 Helsinki, torstaina 14.12. klo 09.00–10.30. Paikan päälle mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan täyttämällä lomakkeen:


Ilmoittautumisia tällä hetkellä: 70

Nähdään tapahtumassa!