Vesa Vuolle aloittaa World Energy Council Finlandin toiminnanjohtajana

Vesa VuolleWorld Energy Council Finlandin hallitus on valinnut VTM ja medianomi Vesa Vuolteen yhdistyksen toiminnanjohtajaksi. Hallitus painotti valinnassaan Vuolteen aiempaa kokemusta sekä korkeaa motivaatiota energia-alaa kohtaan. Vuolle aloittaa tehtävässä 3.11.2020.

”Toivotamme Vuolteen lämpimästi tervetulleeksi WEC Finlandille. Hän tuo toimintaamme dynaamisuutta sekä kykyä luoda sellaisia tulevaisuudenvisioita, jotka vahvistavat yhdistyksen toimintaa”, WEC Finlandin hallituksen puheenjohtaja Carita Ollikainen kertoo.

Vuolteella on aiempaa kokemusta kansallisesta sekä EU-politiikasta ja uusiutuvan energian markkinoista. Lisäksi hän on työskennellyt kansainvälisen rahoituksen parissa ja mainosalalla.

“WEC Finlandin uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnissa etsittiin laaja-alaisen kokemuksen omaavaa henkilöä. Monipuolisen työkokemuksen lisäksi Vuolteen tuplakoulutus valtiotieteiden maisterina ja medianomina sopi tehtävään erityisen hyvin”, Ollikainen lisää.

Vuolle tahtoo työssään edistää etenkin ilmastoa tukevia ratkaisuja sekä innovaatioihin kannustavaa markkinaympäristöä. Tärkeimpänä hän kuitenkin näkee toimivan yhteistyön ja keskustelun yhdistyksen jäsenistön ja muiden alan toimijoiden välillä.

“Tahdon tukea sellaisia ajattelu- ja toimintatapoja, jotka vahvistavat WEC Finlandin ja sen jäsenorganisaatioiden toimintaa. Ilmastotoimien sekä sektori-integraation eteen vaadittavan yhteistyön vuoksi WEC Finlandin kaltaisen keskustelufoorumin tärkeys korostuu entisestään”, Vuolle kuvailee motivaatiotaan.

Energia-alan ajankohtaisista teemoista keskustellaan tänäkin vuonna WEC Finlandin vuoden päätapahtumassa Energiapäivässä 20. lokakuuta. Tilaisuudessa kuullaan Euroopan komission ja ministeriön näkemyksiä murroksessa olevasta energia-alasta sekä kansallisten toimijoiden näkökulmia muun muassa vähähiilisyystiekarttoihin ja innovaatioihin.

 

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Vesa Vuolle, WEC Finland, 045 1097 899

hallituksen puheenjohtaja Carita Ollikainen, WEC Finland, 046 9212 437